Post by planysoclene on Feb 11, 2022 8:41:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bloons TD Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bloons TD Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu resursu ▞▞▞
▞▞▞ Bloons TD Battles 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba spēle, taču ir kļūme, kurā es pazaudēju visas savas medaļas... tā atvienošanas kļūme, lūdzu, izlabojiet to, un es piešķiršu 5 zvaigznes.
Bloons TD Battles Стратегії cuwp
Patīk šī spēle, taču tai nav izrakstīšanās pogas
Uzaugu ar to man vienmēr bija jautri, un es joprojām to daru, es palikšu pie btd battles 1, jo es īsti neesmu jaunās grafikas cienītājs, ja varat pievienot, piemēram, OG grafikas režīmu btd battles 2, tas būtu labi, arī prasības, kas būtu zemākas
Jums patīk spēle, bet, mēģinot spēlēt pats, jūs saņemat tikai 75 $ ekoloģiski tīrus līdzekļus, un ar šo naudu jūs nevarat izdarīt NEKO. PALIELIET TO LĪDZ 150. Labojiet spēli!
Beidzot tiku pāri punktam, kad man nebija neviena torņa pret cilvēkiem, kuriem bija. Bija diezgan jautri. Iznāk jauns atjauninājums, kas liek man atjaunināt un pilnībā dzēš manu kontu. Sāciet no jauna, un kopš jaunā atjauninājuma man ir bijušas aptuveni 30 no manām 50 spēlēm pret krāpniekiem. Pēdējo spēli čalis sāk ar 5 zibens zibens modernizētiem burvjiem 1. kārtā, pēc tam vienkārši sūta man nepārtrauktu eko, līdz es nomirstu. Pēdējais atjauninājums to sabojāja. Netērējiet savu laiku ar šo.
Kopumā tā ir laba spēle, taču esmu pazaudējis visus savus torņus un visus medaljonus, tāpēc tagad esmu atgriezies pie pirmās spēles, un esmu ļoti sarūgtināts, ka visas manas lietas tika atiestatītas. Es jau kādam teicu, bet viņš nav teicis, ka mans konts ir gatavs, un ir pagājusi apmēram nedēļa
Bloons TD Battles Strateji Oyunları kvn
labi
Pēc atjaunināšanas tas prasīs pārāk daudz laika. Lūdzu, atrisiniet to
Es pazaudēju savu kontu (ar piekļuvi klubam). Sāku atkal spēlēt. Tad es sapratu, ka sākuma spēlētājs (es) iegūst spēlētāju, kurš atbloķēja katru stimulu un atbloķēja katru torni. Un piekļuve klubam lielāko daļu laika ir nepatīkama. Persona, kurai ir piekļuve klubam, vienkārši pievienojas spēlei un novieto torni un kapļi bezsaistē. Jums ir jāveic dažas darbības saistībā ar to. Paldies, ja lasāt to, veltot laiku manai ziņai ✌️✌️👍
slikti noteikumi, ja izlases laikā nejauši nospiežat mājas pogu, jūs automātiski zaudējat maču un medaļas. gandrīz katrā citā spēlē ir 15–45 sek gara videoreklāma. Jūsu ekrāns tiek bloķēts, izvēloties uzlabojumus un torņu automātisku nolaišanu, tāpēc arī jūsu roka bloķē jūsu skatu. laba ideja, slikta piegāde.
Pabeigt ar šo spēli. Gandrīz pamest. 1600 $ jauninājums nevar aizstāvēt grupētos dzeltenos. Es eju un skatos, kā kāds to dara lieliski pakalpojumā YouTube, neviena dzīvība nav zaudēta. Diezgan pārliecināts, ka es vairs nespēlēšu šo spēli.
Tā ir ļoti normāla spēle
laba spēle, bet grūta
Ja godīgi, es domāju, ka šī spēle ir lieliska, es redzu potenciālu, bet, kad es pārtraucu spēlēt šo spēli pirms dažiem gadiem, es redzēju, ka VISS mans progress ir zaudējis dalību klubā un visi mani uzlabojumi pazuda, kāpēc šī ir 2 zvaigznes.
Gane ir laba, bet pēc starta jūs joprojām tiekat nostādīts pret cilvēkiem, kuriem ir labāki torņi (līdz pakāpei, ka viņiem bija jānojauc tikai viens tornis, kamēr es cīnījos ar vairākus). Tas atņem visu jautrību, jo šķiet, ka pēc apmācības jūs nevarat uzvarēt.
Agrāk bija laba spēle, taču dažas spējas (piemēram, torņa atspējošana) lika uzvarēt. Paiet kāds laiks, lai iegūtu pietiekami daudz punktu labām spējām, un tie ir diezgan nelīdzsvaroti. Es maksāju par pilno versiju, un es nevēlos, lai spēlē būtu jāiegulda vairāk naudas, lai man būtu godīgi/lai uzvarētu būtu lēti.
Lai gan sākumā tas bija diezgan jautri, ikvienam, kurš neskatās YouTube videoklipus par labākajām stratēģijām vai nezina, kuri torņi ir labākie un kas ir visnozīmīgākais, spēle ļoti ātri kļūst par faktoru, kas liek iesist galvaskausu pat apakšējā daļā. ranga spēles, ko veica cilvēki, kuriem ir visi iespējamie uzlabojumi, otrajā zemākajā arēnā 3 spēles pēc kārtas es spēlēju pret cilvēkiem ar vairāk nekā 10 000 medaljoniem, tikmēr man bija mazāk nekā 50 bc. Es turpināju spēlēt pret augsta ranga spēlētājiem
Cooking Express : Cooking Chef Arcade zywg
Spēle ir lieliska, bet es pievienoju zvaigznīti, jo pievienošana nedarbojas un, mēģinot skatīties pievienošanu, spēle tiek bloķēta. Docking amother star atvienošanas noteikumiem. Ja man ir slikts internets, es neesmu pelnījis pazaudēt medaljonus, kurus saņemu reti, jo atkal papildinājumi nedarbojas un torņi un līmeņi ir pārāk dārgi.
Man patika spēle, līdz jūs likāt man maksāt 1,99, lai man būtu skaidra nauda, lai turpinātu līmeni, lai es varētu izveidot saules dieva templi, burtiski sēdēt tur un padarīt to tā, lai tas pat nevarētu mērķēt uz kameru baloniem. Oho. Tas upurēja pērtiķu ciematu, visu veidu. Es gaidīju, ka tam būs maskēšanās.
viss ok
Laba jo var spēlēt ar draugu
ahuena
Ir problēmas ar spēli: MOABS, BFBS un ZOMGS: lai gan tie ir noderīgi, tos var nosūtīt ļoti agri. Ja kāds no šiem jums tiks nosūtīts, jūs nomirsiet, jo līdz 18. kārtai jūs joprojām gatavojaties. Es domāju, ka vai nu padariet to atļautu vēlāk spēles laikā, piemēram, 3 raundus atpakaļ, vai arī padariet tos par 3 reizēm dārgākus. Viņi ir jānerfē. Kluba telpas: šos režīmus varat spēlēt bez maksas, taču tiem ir garš atdzišanas taimeris. Jābūt iespējai izlaist kādu laiku ar reklāmām.
Sūds . Ja liekas sī spēle ir laba tad jūs kludāteis. 1 vajag internetu peiej pie interneta tev vienalga prasīs peiej pie interneta.凸( •̀_•́ )凸
Monki remdo potronas frre moni 1999999999 🙌
Šī spēle ir lieliska, bet tai ir trūkumi. Visticamāk, ka jūs tiksit saskaņots ar robotu, ja spēlēsiet tiešsaistē daudzkārt. Viena liela kļūda pēkšņi spēles vidū saka, ka esmu pazaudējis savienojumu... Man ir 4 joslas Wi-Fi, un tas nevar reģistrēt, ka esmu izveidojis savienojumu. Es tāpēc nevaru ieiet vēlu spēlē. Lūdzu, izlabojiet šo nindzju kivi
Bloons TD Battles Strateji Oyunları kvn
Mmmmm
Šī spēle kādreiz bija jautra, kad uzvarēt nebija jāmaksā. Tagad spēle būtībā nav nekas cits kā maksāt, lai uzvarētu cilvēkus, tāpēc netērējiet savu laiku šai spēlei, jūs nekad ar to nenokļūsit starp krāpniekiem, hakeriem un spēlējiet, lai uzvarētu cilvēkus, un viņi neko nedara, kad persona saņem ziņojumu, tāpēc tā poga ir vienkārši bezjēdzīga. Esmu spēlējis tik ilgi, tad spēle, lai maksātu, nāk arvien vairāk un sabojā visu, tāpēc šī lietotne noteikti tiks izmantota nākotnē.
kruta
Ļoti forša spēle var spēlēt ar draugiem. Iesaku visiem!
Tomēr tik episki, bet ne pārāk labiem cilvēkiem vienmēr ir turnīri, kas ir paredzēti kluba biedriem, nevis normāliem spēlētājiem, un griešanās rats ir sūdīgs jā, tas man dod robo fermeri vai bezmaksas pērtiķu klubu, bet rng ir vissliktākais, bet vislabākais ir spēlēt tieši šo episks, un es ceru, ka šī būs liela spēle. Un es dzirdēju jūs, puiši, par btd battles 2 veidošanu, manuprāt, tas būs forši!
Piešķirt 2 zvaigznes, jo tas ir tik kaitinoši katru reizi, kad pēc piespiedu reklāmas mana mūzika tiks pārtraukta, un man ir jādodas uz iestatījumiem, lai izslēgtu un atkal ieslēgtu mūziku. Man šķiet, ka man kaut kas jāiegādājas spēlē, lai atbrīvotos no reklāmām, lai iegūtu gluda un jautra spēle. Lūdzu, izlabojiet to
Tiešām izbaudi šo spēli. Tomēr man ir liels trūkums. Vēlētos uzzināt, kāpēc spēle nejauši zaudē savienojumu spēles vidū, izraisot sakāvi. Savienojums ar visu pārējo ir kārtībā. Ārkārtīgi apgrūtinoši, ja esi spēlējis kādu 15 minūtes, un bums, atvienojies.
Laba spēle, bet lūdzu reklāmas, kāpēc jums nevajag papildu naudu par reklāmu katru otro spēli viņi nopelna tik daudz naudas no btd 6 un skiniem šajā spēlē es nemaksāšu naudu, lai apturētu reklāmas
Agrāk bija iecienītākās spēles datoros un mobilajās ierīcēs, taču tās ieskrēja zemē. Nevar spēlēt nevienu spēli, neatvienojot savienojumu ar 5g vai pretinieka DC. Neatkarīgi no tā, ir pēdējie 5k. Nav atbalsta spēlei, tāpēc šodien bija pēdējā diena, kad es atbalstīšu šo spēli
Loti superiga spele un loti ideala man lolti loti patik pat nevar pateikt ka vnk ir tik laba spele
Agrāk bija ļoti laba spēle pirms grindy powers, tagad tā pay2win vai grind nedēļas pēc kārtas, lai uzvarētu. tāpēc, ja vēlaties spēlēt jautru btd spēli, ir 2 iespējas. 1-iegūstiet laika mašīnu. 2 pirkt btd6 (un straumēšana btd6 ir diezgan slikta iespēja) 2/5 spēle
Visu laiku sliktākā spēle, kurā es pat nevaru iekļūt spēlē bez traucējumiem
Man patīk spēle, bet katru reizi, kad mēģinu iekļūt mačā, tā pārtrauc ielādi un tikai saka "audzē banānus", kāpēc tas notiek?
Man patīk spēle, taču, kad es patiešām vēlos spēlēt, man vienkārši tiek sūtīti moabs vai regen varavīksnes, un burtiski vienīgais veids, kā uzvarēt, ir nosūtīt ienaidniekam nelīdzsvarotus balonus, un tas padara spēli ļoti garlaicīgu, kad es vienkārši gribu. spēlēt spēli, jo es negribu spēlēt 3 vai 4 min, es gribētu iet uz vēlu spēli, bet tagad tas ir ļoti nejauki. plus superpērtiķim nevajadzētu būt spēlē, sakiet, ka izņemiet to, 3 labākajiem torņiem tagad patīk 1 2 3, bet ar superpērtiķi tas ir kā 1 2 50 000
Bloons TD Battles સ્ટ્રેટેજી hvn
Sākumā laba koncepcija un jautrība, taču pēc 8 $ iztērēšanas par kluba abonementu ir ļoti skaidrs, ka man būs jātērē daudz vairāk, lai sacenstos. Sliktā sakritība, lēns progress un ļoti mazas atlīdzības man to sabojā. Nav jautri būt konsekventi sacensties ar spēlētājiem ar daudz lielākām spējām. Ne pārāk pozitīva pieredze un nav motivācijas turpināt spēlēt vai tērēt. Es personīgi neko citu no ninja kivi nepirktu.
stulbi