Post by planysoclene on Feb 11, 2022 8:48:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kulla häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Ma tõesti armastan seda mängu! Kuid ma annan 4 tärni, sest olen väga pettunud kehvas ühenduses ja kosjasobivuses, kui saate ühenduse probleemi lahendada, muudan oma hinnanguid.
Matš ei ole aus! vaenlane on liiga tugev, et algaja mängija mängiks. Nad saavad kergesti metsikuks või kõrge KDA-ga, kus ma 20+ tapab iga matši. Mõnikord teatatakse minust söötmise tõttu, see pole minu süü, mängude tasakaal oli täiesti ebaõiglane, see on nagu paluda lapsel proovida härjaga võidelda. Kuidas võiks algaja nautida mängu kõrgetasemelise vaenlase vastu algusest kuni praeguseni?Palun parandage kosjasobide leidmine sama mängutasemega. Mul on kõrini kaotamisest.
Pärast värskendust, kui hakkan mängu mängima, hakkas see kõikjal roosaks muutuma, parandage see, mida paljud meist kogevad, see roosa kaardiviga, palun parandage see
Ma mõtlen, et mäng on hea, kuid see ajab mind pidevalt välja, ma loodan, et te lahendate selle ja see jääb maha, loodan, et parandate selle pls
Mängu ebaõiglus on toonud kaasa miinuse. Muutunud on iga mängija töökus karikani, kus M3 naha valib võistkond, jõudmiseks. Miks mitte lasta neil valida? selle asemel, et lasta neil valida 3 teatud nahka, miks mitte võtta nende valitud nahk (lõplik nahk)? (Muudetud) thx M3 estes skinile, MERRY ESTES!
Hea parandusviivitus
Mulle meeldib see mäng. Aga palun tegelege petturite probleemidega. Viimasel ajal on silmitsi liiga paljude petturitega, kes suudavad kiiresti verd taastada või toota rohelist kaitsekatet ja verd käsitsi taastada. Need petturid mõjutavad mängijate mängukogemust. MLBB loob meile ausa mängukeskkonna. Täname teid tähelepanu eest.
See mäng on nii hiline n prügikast mängimise ajal automaatne taaskäivitamine, taaskäivitamise krediit on kadunud lol moontoon lol ru nalja selle mänguga GB n alati halvad meeskonnakaaslased kaotavad huvi hull kuutoon mäng, aga see on prügimäng
Väga hea mäng! Nii palju tegelasi ja nahka 👍👍👌
Pärast värskendust ei saanud ma oma teisele kontole lülituda, see andis mulle alati uue konto ja erinevalt varasemast ei saanud Facebookis jagamine alati mängu taaskäivitada. Pls parandage ära
See on nii hea, kuid ma annan sellele siiski 4 tärni, sest mängides on see nii hiline, nii et palun parandage see ja saate minu 5 tärni.
norm
breh, lol champs on kopeeritud ka matši tegemine pole sux rahul, ma teen alati koostööd noobimängijatega, ka nahad on liiga kallid, ühe epic skini kogusega võid osta mitu skinni lol, võid isegi epic ja müütiline nahk lol tasuta ...
Hindaksin seda kõrgemalt, kuid minu ainus probleem on siis, kui olen auastmerežiimis keset valimist ja keelamist või pärast mängu kokkujooksmist mängin telefoniga (realme) see jookseb kokku iga kord, kui auastet mängin, palun parandage see nii Saan jälle ML-i nautida, loodetavasti saab see viga peagi parandatud
2 tärni, sest matš on tasakaalust väljas, kuna minu meeskonnas on palju trashtalkereid ja kehvad esitused, samas kui teises meeskonnas on halb enesetunne, sest mu signaal on väga hea, kuid lahinguväljal põhjustab see mahajäämust ja ma ei tundnud end kunagi hästi. Palun paranda see.
Ml-i avamisel ilmnevad mõned vead. Pole lihtne avada. Kui ma selle avan, on neil palju puuduvaid ribasid, mõnikord ka minu sõbraloend. Vestlused on segased. Mõnikord läheb täisekraan välja.
See ei ole mängu süü, et sa loll oled... Mängijad ainult ei tea metaelemente, nad lihtsalt valivad ainult ühe kangelase, eriti nn meta ja treenivad kõvasti, kuid nad ei uuri esemeid. Samuti on kangelastel kahju hüvitamise alus. Matši võitmine on lihtne loogika. Nüüd, kui hindate seda madalaks, siis olen kindel, et te ei tea õiget lugemist ja analüüsi. Tahad ainult ennast näidata. 😂😂😂😂😂 Ma isegi mängin kõrgemate auastmete vastu, vaatamata sellele, et minu omad on lihtsalt madalamad kui liitlased või vaenlased.
Annan teile 3 tärni, sest kui matš on läbi ja seal on kirjas "võit!" Muud nuppu ei tule ja vaatan viimast pilti, muud ei midagi. Kui klõpsan tagasinupul, küsib see minult, kas ma tahan mängust väljuda. Palun parandage see
Mobile Legends: Bang Bang Hərəkət qgw
モバイル·レジェンド: Bang Bang アクション bcf
Andsin selle mängu (yinversion) värskendamise eest 3 tärni. Üritan yini värskendada 5 päeva pärast. Kuid see ütles, et "vabandust, et võrk on ebastabiilne ja see võib põhjustada blablabla". Kustutasin muud rakendused ainult värskenduse jaoks. , siin mu kodulinnas on mul kiire internet
Tere, Moonton! Nii et värskendusega ei läinud hästi! Tapmiste fondid, laadimisekraan ja vaste märgistus! Mäng ei olnud enam hea. Ja ma arvan, et kõik vihkavad värskendust! Palun parandage kõik vead, mis häirivad kõiki õiglasi mängijaid.
Sellel mängul on kohutavad matšid, ma kaotan alati isegi sõpradega mängides, andsin endast parima ja saan alati MVP või kulla, kuid selle tulemuseks on alati kaotus. Moonton, mul pole midagi küsida, vaid häid meeskonnakaaslasi. Olen selle mängu mitu korda kustutanud ja alla laadinud, sest arvasin, et võiksin sellele veel kord võimaluse anda. Värskendused on toredad, kangelased on samuti toredad, kuid mängimise osas on lugu hoopis teine.
Loodan, et saan oma akut vahetada. See ütleb kogu aeg, et see on ajutine, ei saa acc-i vahetada.Ja ma lihtsalt loodan, et meeskonnakaaslastest teatamise osas on tegevus kiirem. Aitäh
Minu mäng ei laadita mängu sisenemisel esimest korda pärast hiljutist värskendust... mäng on siiski sujuv, nii et ma pole kindel, kas see on minu telefon või mängu probleem. Kui aga mõni mobiilimäng üsna korraliku telefoniga (samsung sA20) ei tööta, võib olla aeg teha muudatusi. Ja palun keelake häkkerid.
5 tärnist 2 tärnini. Olen alati laadimislehel laos, kuigi mul on hea internet.. Seal on palju kalleid skinke, mida olete meile alati tutvustanud, kuid head värskendust pole kunagi tehtud.. viivitus on imelik! Pls. Parandage see probleem..
モバイル·レジェンド: Bang Bang アクション jthc
Hea mäng aga mull kogu aeg välja.
See mäng on lahe, kuid kui ma mängin auastme mängu, siis see tõrgeteta ja taimer ei tööta üldse ja see on nii hiline iga kord, kui ma järjest mängu mängin ja 2. Miks Celestial on kadunud?! Miks sa asendasid selle uue kaardiga..Sa peaksid vana kaardi eemaldama ja asendama uuega.
Ma annan sellele 3 tärni, sest karina Damage on hilistes mängudes väga nõrk, alguses..jah, see on piisavalt tugev, et tappa vaenlasi, kuid sissetulevad Hilised mängud, tema kahju oli abitu, kasutasin alguses karinat, ta oli siis tugev, hilises mängus olen ma nagu "Ai"..kahju on vaenlaste jaoks nii kerge. Mis tema närviga juhtus? Palun paranda 🙂
Nagu õpetus ei saa vahele jätta, mis mulle ei meeldi ja konto ülekandmine vanast telefonist peab tõusma 8. tasemele? miks konto uude telefoni ülekandmine nii raske on, kui ma vana konto lahti ühendan, minu uue telefoni konto vajab õpetusest taaskäivitamist, kas palun värskendage mängu?
Need mängud olid varem lõbusad, kuid kosjasobitamine on katki. Jätkake kaotuste saamist kaotuse järel harvaesineva võiduvõimalusega, see häirib mind, sest ma ei saa proovida äsja toodud kangelasi mängida ilma, et kaotaksin põhjust, miks meeskonnakaaslased on passiivsed ja võimsad vastased. Mlbb palun parandage see.
Ok mäng on väga hea, aga ma nägin ühte asja, mis on vahel nii ebaõiglane ja see on see, kui sa oled matšis, siis vaenlane on minust kõrgem või tugevam ja mõnikord on vaenlane minust nõrgem ja sa tead, mis on minu point?. Ma tahan siinkohal öelda, et kui ma liitun matšiga, siis palun tehke minu mänguvaenlasel sama eelis nagu minul, et mäng ja matš oleks aus
Ma armastan seda mängu, kuid on erand. Olen palunud arendajatel, et nad aitaksid mul oma konto taastada, kuid nad pole ikka veel vastanud. Olen saatnud mitu teadet ja e-kirja ning sellest ajast peale pole ma neilt ühtegi piiksu kuulnud. Ma arvan, mida ma sellega öelda tahan, et ma tõesti soovin, et arendajad võtaksid inimeste aega tõsiselt, eriti kui olete nende kontole mitu tundi kulutanud, sest ma tean, et ma pole ainuke, kes sellega tegelema peab. see.
Olen kordusprobleemi pärast nii pettunud. see teeb oma stseeni, kui kõik on hukatud, mida algses mängus ei juhtu. loodetavasti parandavad nad selle võimalikult kiiresti.
Maisto gaminimo žaidimas Mania Simuliaciniai iaa
Mobile Legends: Bang Bang Akcijske igre fqoq
Mobile Legends: Bang Bang פעולה rqlf
Hindaksin seda 1 tärniga, kuna minu konto blokeeriti ilma põhjuseta .. seal on kirjas "Tuvastati kolmas osapool. Sulgege rakendus ja logige mängu uuesti sisse. #Please ÄRGE kasutage Mobile Legendsi mängides häkkimisrakendust; bang bang! can keelake oma konto jäädavalt "Ma ei ole häkker ega midagi .. ja veel, ma jään alati maha, mu Wi-Fi/andmed on tugevad ja mängijate mürgisuse tõttu, kui keegi ei tea, kuidas kangelast kasutada öeldakse solvavaid sõnu ja nad annavad aru ilma põhjuseta.
Parandage hooaja taustaheli. See ei lülitu välja, kui klõpsan tagasinupul, isegi kui olen hooaja ülevaate vaatamise lõpetanud. Mäng tuleb taaskäivitada, et see kaoks. Ma armastan seda mängu tegelikult. Kuid ma vihkan seda mängu, sest nad ei anna mulle kunagi tasuta teemante boonuste või sündmuste eest (välja arvatud turniir).
Kena mäng
nii hea
Ma armastan seda mängita
Laadimiskuvale kinni jäänud. Ütleb pidevalt, et mu internet on ebastabiilne, kuigi saan muid rakendusi tõesti sujuvalt käivitada. Olen proovinud seadet taaskäivitada, andmeid kustutada, desinstallida, seade on ideaalses seisukorras, kuid miski ei tööta. Seda pole varem juhtunud.