Post by planysoclene on Feb 11, 2022 8:51:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: hry s jedlom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: hry s jedlom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: hry s jedlom 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi najzábavnejšia hra Táto hra sa mi nepáči, pretože neotvára nové úlohy. Ďalšia úloha cirkusu dairmula nepríde čoskoro prečo
Začiatočná verzia Cooking Diary! Táto hra je rovnaká ako Cooking Diary. Kuchársky denník je lepší a originálny. Dávam jednu hviezdičku, pretože všetko skopírovali do denníka / denníka. Rozloženie je rovnaké, koleso, posilňovače, obchod a hlavná myšlienka. Grafika je nekvalitná a vyberanie predmetov nie je na začiatku jednoduché. Musíte sa dotknúť položky na správnom mieste, aby ste ju mohli vyzdvihnúť. Zatiaľ tu nie sú žiadne kombá a hru neodporúčam. Na stiahnutie: Kuchársky denník
hra zamrzla ešte predtým, ako sa príbeh začal, nemohla sa ani dostať do hry!
Bola to zlá skúsenosť....mal som si pozrieť recenzie a potom si to stiahnuť...hral som na úrovniach waffle world 60, ale na domovskej obrazovke nebola možnosť mapy, aby som mohol ísť do iných reštaurácií... tak ma ta hra rozculila...A odinstaloval som ju....naozaj pre mna to bola velmi zla hra...
Spočiatku to bola zábava, ale akonáhle úplne upgradujete tretiu budovu, nenechá vás ísť ďalej v možnosti získať viac hviezdičiek. čau čau
Cooking My Story: کھانے کاکھیل آرکیڈ uon
Na prvý pohľad to vyzeralo fajn a hra sa mi naozaj páčila. Ale teraz sa neustále ukazuje, že hrať inú kuchyňu, aby ste získali viac hviezdičiek, ale nemôžem nájsť mapu. Kde to je?? Stále som uviaznutý v kole vaflí. Už je to otravné. Opravte to prosím.
Aktualizoval som všetko v reštaurácii Waffle a dokončil som to, ale úroveň jej slávy stále nedosahuje 5. Ukazuje 492/500. Prosím navrhnite riešenie! Kontaktoval som hernú asistenciu, ale nedostal som riešenie. Odinštalujem hru a nebudem na nikoho odkazovať.
Kolovrat je otravný. Po boosteroch sa to vždy zastaví pri minciach. Je nemožné vyhrať drahokamy alebo jackpot alebo dokonca boostery. Každá úroveň vám tiež bráni v stúpaní do rebríčka po dokončení 60 úrovní. V tomto nemáte ani mini hry. Jednoducho neexistuje spôsob, ako vyhrať drahokamy a upgradovať. Naozaj sklamaný.
Skôr sa mi táto hra páčila, ale teraz V druhom svete hra zamrzne a táto otázka sa neaktualizuje. Teraz sa to odinštaluje.
Načítavanie hry trvá večnosť 😕 zamrzne. Prosím, triedte to
Aplikácia po nedávnej aktualizácii neustále padá. Vždy zobrazuje chybu a nemôžem hrať ani jednu úroveň popcornovej reštaurácie. Opravte chybu čo najskôr, inak budem musieť hru odinštalovať.
Cooking My Story: gry kuchenne Zręcznościowe dzzr
Zrútilo sa to na mňa, takže náhodne som otvoril reštauráciu s chlebníkom a bol som na úrovni 20, potom to na druhý deň nehralo! Skúšal som to ešte 3 dni a žiadna zmena. Tak som si prečítal ostatné komentáre a uvedomil som si, že sa to stalo aj iným ľuďom! Táto hra nestojí za to. Dávam jej nízke hodnotenie, pretože ostatní mali podobné problémy.
Rybku
Super hra
Som na úrovni 58 v chlebníku. Po dokončení úrovne 56 sa neotvárala aktualizačná stanica a pri dokončení úrovne 57 sa hra neotvára.
Konečne sa to dalo hrať. Ale príliš sa to vlečie a zamŕza.
Prečo to musí trvať príliš dlho, kým sa jedlo pripraví..je to vážne otravné..to hra nerobí zábavou..mám pokušenie vymazať 🙄
Zrútila sa mi hra bola na chlebníku a teraz sa píše, že som úplne späť na úrovni 1 Bol som naozaj naštvaný a skúšal som všetko, aby som to napravil a nič
Chyby až príliš
Je to veľmi pomalé a zlé
Cooking My Story: 요리 게임 아케이드 qjik
Cooking My Story: 요리 게임 아케이드 qjik
Táto hra je veľmi zlá a veľmi pomalá, dávam nulovú hviezdičku
Kde je možnosť cechu I takmer dokončená druhá reštaurácia 😡?
Ujde 👩🦰💜
My Factory Tycoon - Idle Game Simulare ccro
Bolo to nudné
Táto hra je veľmi pekná
Stiahol som to a teraz ma to nepustí do hry
Zábava, ale chyby sa objavia po tom, ako porazíte túto 1 úroveň, a keď vyhráte a čas skončí, musíte skončiť, aby ste sa dostali z tejto úrovne. Nikdy to neskončí, kým to neurobíte ani s hodinami o 00:00 a neodídu žiadni zákazníci. Na odinštalovanie nezostáva žiadny postup
Najprv sa mi to páčilo, ale minul som veľa peňazí na rubíny. Dokonca aj keď som použil rubíny na dokončenie úrovne, stále mi chýba, keď pošlem 1 zákazníkovi a potom požiada o 20 rubínov. Aktualizoval som všetko, čo som mohol, a použil som rôzne veci a stále nemôžem dokončiť úroveň a som len v niekoľkých reštauráciách. Odinštalovaný, pretože je to úplný podvod!
Super.
Frrezes a pokazil mi telefón!#
Ahojte..Dnes som hral svoju hru, že nemôže prejsť do ďalšej fázy..Musím to vymazať a znova vstúpiť do hry..Pls opravte túto hru..
Toľko sa to zasekáva a môj telefón bol zavesený a je to príliš nudná hra, takže môj návrh je len 1 hviezdička.
prečo to nefunguje po úrovni 68?
Fajna hra
Kúpil som všetky vylepšenia a dekorácie vo vaflovej reštaurácii, ale ukazuje 493/500, čo je také absurdné. Už nie je čo kupovať. Nemôžem získať body slávy. Stačí vyriešiť tento problém
Ahoj!! Ako sa odhlásiť!!?? Idw podporiť niekoho, pretože som zaneprázdnený Nechcem to pls povedzte mi, ako som nahnevaný teraz v tejto hre je to platenie, alebo tak niečo, ak podporujete?!!!
Prečo si môžem ukladať svoj postup Facebook Strata mojich úspechov a závady Poslal som tiež lístok o tom, že som nedostal svoju slávu na úrovni 5 vo vaflovej reštaurácii a priniesol som všetko, čo je závadné a príliš veľa chýb, vývojári hry chceli peniaze, ale nepriniesli Od vydania hry si s hrou nechcem tráviť čas Videl som ľudí sťažovať sa na chyby. Chcem svoju úroveň slávy 5 a odmeny za jej dosiahnutie Poslal som tiket a stále som nebol opravený.
Čelím problému, idem na úroveň 45, ale zrazu som dostal úroveň 12 😡 v noddle reštaurácii a mám objednaných veľa vecí, ale nedostávam šek plzzz