Post by feiconsfaloova on Mar 8, 2022 22:08:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Road to Canada ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Road to Canada IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daşları hack ▞▞▞
▞▞▞ Death Road to Canada 2022 version ▞▞▞
Zəhmət olmasa onlayn və lan multiplayer əlavə edin
Çox oyunçu olmadığı üçün bir ulduzu kəsin
İndiyə qədər çox oynamadım. Ancaq mən bunu yalnız burada sınamaq istədim. Kaş ki, port ikiqat əjdaha kimi mavi dişli multiplayer rejimi olsaydı. Bu səbəbdən əvvəlcə buxar versiyasını əldə edib, sonra bu versiyaya qayıda bilərəm. YENİLƏNİB Hər iki versiya yaxşıdır. Yeganə şikayətim odur ki...Musiqini həqiqətən sevmirəm. Düşünürəm ki, bu, təkrarlanır və istərdim ki, dinləyicilərin seçimlərinə əsasən onu dəyişdirmək imkanı olsun. Orqan cığırının sıxlaşdığı bir şey varsa, bu musiqi idi. Qalan hər şey çox əyləncəlidir.
əladır və hər şey, amma onu oflayn açanda məni google play və ya playstore-a aparır, bir neçə ay əvvəl bunu etmədi
Heyrətamiz oyun! Mobil oyunda bu qədər əylənəcəyimi düşünməzdim. Mütləq satın almağa dəyər!
Heyrətamiz oyun, idarəetmə daha yaxşı ola bilər, heyrətamiz qrafika, heyrətamiz konsepsiya, sadəcə heyrətamiz!
Səhvlərə görə oynatmaq mümkün deyil. Mən oyunu 25/10/2020 tarixində aldım və hər 3-cü ekranda oyunu sıradan çıxaran "nəsə xəta baş verdi" xətası aldım. 26/10/2020 tarixində müştəri dəstəyi ilə əlaqə saxladım. 17.11.2020-ci ildə onlardan oyunu yenidən quraşdırdıqdan sonra səhvin hələ də olub olmadığını soruşduğunu eşitdim (odur). Onlardan bir daha cavab eşitmədim, bu gün 25.1.2021 tarixindən etibarən oyun hələ də oynanılmazdır. Həddindən artıq qiymətli orta səviyyəli oyun üçün məyusedici müştəri dəstəyi.
Death Road to Canada Dobrodružné csy
Nəzarətlər Pixel 2-də sadəcə işləmir
Tamam. Bir dəstə oynadım, amma qətiliklə 4,5 ulduza layiq deyildim. Hər dəfə öləndə əvvəldən başlayırsınız və əvvəlki mərhələdən kiçik təkmilləşdirmələrlə. Yemək və tibbi ləvazimat tapmaq çox çətindir. Həmçinin, personajlar üçün təkmilləşdirmələr əldə etmək çox çətindir. Heç bir şəkildə 10 dollar ödəməyə dəyməz, mən yalnız 1 dollar ödədim və tamamilə qane etmədim.
Nəzarətçi yeni başlayanlar üçün çətindir Bu proqramı düzəldin
Bu yaxşıdır, lakin idarəetmələr bir qədər dəhşətlidir, zəhmət olmasa, D pad əlavə edə bilərsiniz? bu əla olardı.
Bu çətin bir oyun ola bilər, amma mənim xoşuma gəlir! əla iş, inkişaf etdiricilər.
Bu oyun tamamilə fantastik olmaq potensialına malikdir. Qrafika pikselli personajlar üçün əladır, həm silahlarda, həm də ssenarilərdə çoxlu sayda müxtəliflik var və zombiləri sındırmaq tamamilə əyləncəlidir. Baxmayaraq ki, bir neçə xəbərdarlıq. Tamamilə qorxunc nəzarətlər. Nədənsə oyun sizə bir ton məlumat verir, lakin heç biri həqiqətən kömək etmir. Və axıra doğru o, həqiqətən ucuzlaşmağa başlayır və özümü “git gud” etmək əvəzinə uduzmuş hiss edirəm. Güman edirəm ki, vaxt öldürmək üçün pis deyil
Mən bu oyunu çox sevmək istəyirəm. Oyun maraqlıdır, mövzu əyləncəlidir, çoxlu personajlar, silahlar və sahələr var. Siz həmçinin personajlar arasında gülməli söhbətlər əldə edirsiniz. Yeganə problem nəzarətdir. Bir sensor ekranda hər şeyi idarə etmək çox çətin ola bilər. Etdiyiniz müəyyən bir səhvə görə deyil, nəzarətlərə görə itirmək və ya ölmək əsəbi ola bilər. Bundan başqa, oyun bir partlayışdır. PC-də daha yaxşı ola bilər, çünki daha dəqiq idarəetmələrə sahibsiniz.
Yaxşı oyun, baxmayaraq ki, mobil telefonda düşündüyünüz qədər yaxşı işləmir.
Təşəkkür edirəm, təşəkkür edirəm və onu yenilədiyiniz üçün TƏŞƏKKÜR EDİRİK! Mən bunun PC versiyasını oynayıram və yolda olan PC versiyasında olduğu kimi eyni xüsusiyyətlərə sahib olmaq həqiqətən çox gözəldir.
Oradakı ən yaxşı proqramlardan biri. Mən oyundan çox həzz alıram və inkişaf etdiricilərin daha nələr qoyduğunu görmək üçün çox səbirsizlənirəm! Mən çox tövsiyə edirəm.
Bu oyunlar əyləncəli ola bilər. Amma oyun heç də ədalətli deyil. Nə seçməyinizdən asılı olmayaraq, nəticə pisdir. Sanki qalib gəlmək mümkün deyil. Yaşamaq üçün sizə kifayət qədər təchizat verməyin. Komandanızdakı insanları məcbur edir, buna görə də yeməyinizi daha tez yandırır. Nəzarətlər görünməz maneələrə ilişən dəhşətli xarakterdir.
Galaxy S9-da - bütün ekranın mavi rəngə boyandığı yerdə səhv görünür. Oyun oynana bilər, lakin rəng oyunu məhv edir. Hələlik düzəlişlə bağlı tərtibatçıdan cavab eşitməmişəm. S8 və yuxarıdakı bütün Galaxy cihazlarına təsir etdiyi görünür.
Ekranda idarəetmə olduqca pisdir. Personajlar sanki buz üzərində sürüşürlər və nişan almaq çətindir. Həqiqi nəzarətçidən istifadə (bir çox Android uyğunları var!) oyunu daha yaxşı təcrübəyə çevirir.
Çox əyləncəli və təkrar oynatma qabiliyyətinə sahib olmaq
Ümumiyyətlə, hər şey əladır, baxmayaraq ki, o, vaxtaşırı qəzaya uğramağa meyllidir və kadr sürəti kifayət qədər titrəyir... İdarəetmə elementləri də bir növ kobud və nəzarət etmək bir qədər çətindir. Buna baxmayaraq, əla oyun... Ümid edirəm ki, siz bu oyunu ən yaxşı potensiala qədər optimallaşdırmağa davam edəcəksiniz!
Hey insan sope
Təsadüfi olaraq orda-burda qəzaya uğrayan oyun olmasaydı, mütləq 5 ulduz alacaqdım.
Nəzarət vasitələri ilə ödənilməz. Əllərinizdə kramplar. Xarakterimi mexanik kimi fərdiləşdirdim, amma avtomobili düzəldə bilmirəm. Mənim personajlarımdan biri atlet qabiliyyəti olan döyüşçüdür, lakin fiziki hazırlığı və gücü aşağıdır. Axmaq və çox mənası yoxdur. Baxmayaraq ki, gözəl qrafika.
Oynayarkən Çökmə ilə bağlı Problemlərim var və lütfən, Oyuna Multiplayer əlavə etməklə oyunu təkmilləşdirin Dostlarım bunu daha çox istərdi, amma indi onları maraqlandırmır...
Ümumilikdə gözəl oyun. Hər qaçışda bir az müxtəlifliyə sahib olmaq üçün bir neçə təsadüfi hadisə əlavə edilsə, yaxşı olardı
Bu oyunu oynamaq üçün niyə onlayn olmalıyam? Mən onu alanda belə deyildi, o, Google play ilə əlaqə saxlamağa çalışır və oyunu artıq aldığım zaman mənə deyir ki, bu problemi həll edin.
Zəhmət olmasa ZTE-də bütün oyun qırmızı rənglə örtülmüşdür
Катапульта – захистіть вежу та замок Аркади imux
Oyun mənim üçün pozuldu - yeni oyuna başlamağa çalışdım və heç bir mətn görünmədi, oyunu davam etdirməyə klikləməyə çalışdım və görünən hər şey yenidən mətnsiz xarab olmuş avtomobilin şəkli idi. Problemi həll edib-etmədiyini görmək üçün cihazımı yenidən işə saldım və oyun mənim yaratdığım bütün fərdi simvolları sildi! Nə etsəm də, oyun işləməyəcək və heyran qalmadım.
Bu oyun TAMAMİLƏ MÖHTƏŞƏMDİR. Sadə mexanika, lakin personajlar və xüsusi görüşlər üçün bu qədər mant xüsusiyyətlər. Siz fərdi xarakterlər yarada və müxtəlif oyun rejimləri seçə bilərsiniz. Oyun olduqca çətin olsa da, onu asdıqdan sonra əyləncəlidir. Çox tövsiyə edirəm.
Nə qaçırdığımdan əmin deyiləm amma işləmədi, birinci otaqda qapını aça bilmədim. Nifrət belə idarə edir
Deməliyəm ki, əvvəlcə insanların idarəetmələrin yeni yeniləməsinin hər şeyi qarışdırdığını deyəndə şişirtdiklərini düşündüm, ona görə də bunu özüm üçün sınadım və onlar haqlı idilər. Mən bu oyunu çox sevirəm, onu PC üçün almışam və fikirləşirdim ki, bu, yolda olarkən əla oyun olacaq, ona görə də onu Android üçün də almışam və bunun 5 olmamasının yeganə səbəbi idarəetmə sistemlərinin yeniləməsidir. Ulduz baxışı. Nəzarətlərin əvvəllər mükəmməl olduğunu söyləmək olmaz, onları həqiqətən əla etmək üçün bəzi kiçik düzəlişlərə və təkmilləşdirmələrə ehtiyac var idi. Bu son yeniləmə həqiqətən əvəzedici deyil, əlavə nəzarət sxemi olmalı idi. Ümid edirəm ki, tərtibatçılar bunu görür və bəzi dəyişikliklər edirlər ki, mən bu oyuna layiq olduğu reytinqi verə bilim.
Oyuna 5 ulduz verirəm. Switch & Steam-də DR2C var və bu, əladır. Hətta bir neçə dəfə döymüşəm. Buna görə də mən telefonda çılpaqlıq və gülüş istədim. Bəs $16AUD? Siz ciddisiz? Nəzarətlər ciddi şəkildə aşağıdır; Oyun performansı Switch ilə müqayisədə Note 9-da o qədər də yaxşı deyil. G. Play-dəki oxşar başlıqlarla müqayisədə tələb olunan qiymət çox yüksəkdir. Mən bəzi Google Sorğu kreditlərini yandırmalı oldum, ona görə də xərci yedim, lakin bu, böyük ayıbdır, çünki bir çox ppl söndürülüb.
Onu sevirəm, amma siz çox oyunçu rejimi əlavə etməlisiniz ki, mən qardaşımla eyni WiFi-də oynaya bildim!
Olduqca yaxşı qərara əsaslanan zombi oyunu..indi 13$ yaxşıdır, bu sizə bağlıdır, lakin bu, həqiqətən maraqlı və bəzən edə biləcəyiniz təsadüfi qarşılaşmalar gülməli, həm də yanlış şeyi seçdiyiniz üçün bütün qrupun öldüyü zaman bezdiricidir. oyun sizə bu işdə kömək edir və bəzən dialoq axmaq ola bilər və geri qayıtmağınıza imkan vermir ki, siz etmək istəmədiyiniz bir şeyi edirsiniz... hələ də olduqca yaxşı oyun