Post by feiconsfaloova on Mar 8, 2022 22:17:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code увеличаване на ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
Една ОК игра. Хубава графика/интересен сюжет. Иска ми се да има повече екшън, освен играта за съвпадение на колони. Какво ще кажете за някои реални пъзели за решаване на проблеми? Това вероятно са очаквали повечето хора в игра за оцеляване. Най-вероятната история с разработчиците е, че те съсредоточават цялото си време и енергия, за да го направят да изглежда добре, но ги мързи с действителните пъзели. Моля, спрете с всички допълнителни анимации около пъзелите. И какъв е смисълът от точките, след като завърша пъзел рано?
Crafting and Building ผจญภัย bomm
Не трябва да предоставяте обратна връзка, за да завършите мисии. Играта е скучна и сюжетът е твърде бавен.
Присъединете се към игра от 3 типа, в която трябва да дадете пари, за да спечелите няколко игри подред, за да изпълните всяка задача. Скучно губене на време и пари. Безмилостно събирайте предмети и вземете 3 поредни игри.
Е, какво знаеш, дори не мога да вляза сега 👎👎👎👎................................ ................................................................ ................ Опитвайки повече време , надявам се да отстранят грешката . поддръжката не помогна , просто супер досадна и изглеждаше сякаш не познават играта .. само аз дадох му една звезда, защото и аз имах, за да напиша рецензия
Обичайте играта. Мразя мачовете. Ако исках да играя мачове, щях да изтегля игри като Candy Crush и т.н. Мачовете са досадни, скучни и безполезни. Достатъчно трудно, без да трябва да играете мач на 3-5 нива. 3-5 нива на мачове могат да се превърнат в 20-100 или повече, защото са толкова трудни. Играчът може да играе над 20 пъти, само за да стигне до следващото ниво от 3-5 нива. Това е нелепо. Също така актуализиран с надеждата, че са добавени нови глави, за да разберете, че няма нови глави. разочарован.
Survivors: Match 3・Lost Island Avanture low
Изпълни задачата за асансьора. Отиде да изтегли следващата част от историята и не. Просто остава на 0% за един час, след което затваря приложението. Имам повече от достатъчно място за изтегляния. Подготвям се да изтрия тази игра!!
Хубаво
обичам тази игра, но мразя частите на пъзела, те са твърде трудни, така че не можете да напредвате.
тази игра е невероятна, не мога да спра да я играя, играя я всеки ден по цял ден, всеки ден просто не мога да се насития, но ми се иска да правя повече игри като тази. Ще се радвам на повече игри като тази, ако правите повече игри точно по този начин казвам на всичките си приятели и семейство за тази игра да се присъединят към мен, играе тази vfdtzgsgzgzv X sax fgbj ci k kan n jc nb nvn viveci cm c cb jo bb mk bf Fnac jvjcb srx viici cb x vives za chi jbfds. nb xvi il lhc bysac ho kb czv ni ig ex v uczs vbxgjbhjjxkdk b bcn n
Най-накрая завърших играта. Просто играх за историята. От човек, който е завършил тази игра, трябва да кажа, че историята е много добра. Но съвпадащата пъзел игра е досадна. Намирането на неща е достатъчно трудно, тогава защо проклетата игра за съвпадение. В края играта все още не е завършена. Излизам от играта. Играх играта твърде много време и понякога се забивах в 10-минутна анимация след завършване на съвпадащата игра. Няма начин да пропуснете това. Нямате пари или време не играете.
Трябва да намаля звездите си в този момент, защото всеки път, когато стигна до подземно ниво, приложението няма да се отвори. Много разочароващо, защото графиката и историята са много добри, но какъв е смисълът, когато не можете да го играете. 😒
Игрите от мач 3 са много чести и ходовете са много по-малко, за да завършите пъзела.
Супер е!
Интересна история, вълнуващ геймплей. Одобрявам тази играБраво!!!
Бива
След като мостът беше оправен и открих лабораторията, тогава, когато напуснах играта, трябваше да рестартирам моста четири пъти 😭😭
свали рейтинга ми, тъй като ми писна от безкрайни игри с мачове на скъпоценни камъни. ако исках да ги играя, щях да играя на candy crush. също така твърде много време просто се мотаете в очакване да се появи необходимият обект. В ниво 3 не разпознава, че магазинът ви е пълен с артикул, така че не можете да съберете достатъчно за конкретно предизвикателство. Срам, тъй като имаше потенциал да бъде забавно приключение.
2014 г. Започнах да играя тази игра, стигна се до досадната част, след което реших да деинсталирам, защото някаква задача наистина е трудна за поправяне, защото пъзела, който трябва да завършиш първи 😭😭😭
пъзел игри! OMG...... Те са толкова разочароващи, останаха на 5 ниво едно от почти месец и спряха да го играят! би било добре, ако ходовете, които сте запазили на едно ниво, се добавят към следващото! Прочетох много ревюта в интернет за точно това нещо и това е причината много хора да го оценят по начина, по който имат, подредете го G5
Чаках тази игра да се актуализира за ново ниво, твърде круизен кораб от 2019 г. g5 се отказа от тази игра, която ще деинсталира игра, която ми хареса, но g5 не ги интересува, че не добавят повече нива, късметлии да получат една звезда
Твърде трудна, твърде бавна, понякога твърде трудна, за да бъде обикновена забавна игра. Играйте един и същ пъзел 20 пъти, без да печелите. Щракнете произволно, за да намерите скрити елементи без рима или причина. По-добри начини да убиете времето там.
Скъпа игра. Играта започва много добре, но много скоро става очевидно, че ако не платиш, не плащаш предварително. прост.
много интересна игра, която има много общо с героите по време на играта & трудно намирате неща, когато нямате останал диамант
Отначало ми хареса да играя тази игра, но бях заседнал в пъзел играта „добавяне на съставки към кръг“ от около 3 месеца, защото бластерите продължават да се включват и не позволяват нивото да завърши, без значение какво се опитвам да направя. Стига дотам, че ще изтрия играта. Няма смисъл да играете нещо, ако не можете да продължите напред. Подредете проблема и аз ще променя прегледа си.
Историята е интересна. Търсенето и извличането на обекти понякога може да бъде трудно. Дори ми харесва да трябва да покривам основните нужди на оцелелите. Мач 3 е мястото, където ме загуби. В типичния режим на мач 3, вие летите през началните нива, така че историята да се развива с нормално темпо. Тъй като мачът 3 става по-труден, историята се забавя, като прекарвате 10 минути, опитвайки се да преминете 1 част от ниво от 4 части. Историята беше добра, но не толкова добра, за да се опитам да се борим през мач 3.
Харесвам играта, но всеки път, когато трябва да направя мач 3, играта се изключва и трябва да влизам отново на всеки няколко секунди. Изключително дразнещо. Играя на таблет telefunken
Играх от доста дълго време, но преминах от iPad към таблет и сега трябва да започна играта си отначало (бях на катастрофиралия извънземен кораб) доста безвъзвратно
Забавна игра, но понякога малко разочароваща с игрите от мач 3, които понякога са твърде трудни за наградата. В противен случай, страхотно губене на време, хубаво е, че можете да играете и офлайн.
Survivors: Uppdraget Äventyr nux
Добра
би било много по-добро преживяване, ако игрите не бяха толкова невероятно трудни за преминаване..... но цялата концепция е страхотна
може да бъде блестящо, но трябваше да включат съвпадение 3... нещо, което не споменават в рекламите. Минус 3 звезди.
На ниво извънземен кораб няма да изтегля данни казва, че не съм свързан с интернет, но вече ми е приятно да играя тази игра, може би е необходима актуализация от разработчиците възможно най-скоро
Survivors: Match 3・Lost Island Avanture low
Забавно е. Малко трудно е да се намери конкретен елемент, необходим за оправяне на нещата. Трябва да докоснете навсякъде, само за да намерите област, която да увеличите, за да разгледате по-отблизо какво има наоколо. Пъзелите от мач 3 са наред. Трудно на моменти. Почти се чувствате така, сякаш никога няма да го преминете, без да използвате специален предмет.
Пъзел играта е трудна. Имам само lvl 2 и се провалям много пъти. (играя много от този вид пъзел игри) и след финландската пъзел играта продължава да духа, което е вид загубено време.. направете го с едно натискане и пропуснете всички, моля.. Сега 2 мисия се нуждаят от много лиани, но расте много много бавно..
дотук добре, някои от елементите, които трябва да намерите, са много трудни за забелязване. като се има предвид, че все още играя!
След като го инсталирате, трябва да изтеглите данните на играта, няма нищо лошо в това, че някои игри са такива, но проблемът беше, че не се заредиха. Чаках и чаках, но интернетът ми просто отива на вятъра 😞.
Мини игрите са гадни, ще ви уведомя, ако мога да стигна до някъде, добре, стигнах до ниво 26, имах имейла си, прикачен към играта и нещата бяха наред, вървях добре и предполагам, че когато те актуализират, имате да повторя имейла си, но когато го повториш, трябва да изчакаш още 15 дни, за да бъдеш одобрен, чаках по-малко време за заем от банка, по-лошото е, че няма нужда да играеш, докато не бъдеш одобрен, можеш не запазвайте играта си. 🤦♀️
Мислех, че тази игра е страхотна, но когато завършите нещо и спрете да играете и се върнете по-късно, за да играете нещата, които сте завършили, преди да спрете да играете, трябва да повторите всичко отново, аз съм на път да го изтрия 😤
Забавна игра, но продължава да се разбива на ниво вулкан
Забавен начин да се отървете от стреса след тежък работен ден. Сюжетната линия, нуждите на героите и колекциите, които се преплитат с играта на мач 3, добавя интересен и забавен елемент към играта, който помага да се разруши монотонността на игрите от мач 3, която повечето играчи усещат, след като играят няколкостотин игри в същата игра.
Твърде грабване на пари. Разбираме, че си струва да играете, но някои от нивата са почти невъзможни без усилвания и на практика няма безплатен начин да получите диаманти - валутата на играта. Получавате по един на ниво и усилването е 9 диаманта и нагоре. Жалко е, тъй като е доста приятно, но в крайна сметка, освен ако не сте готови да похарчите, е просто разочароващо. Освен това има изскачащи реклами по време на играта - това е просто грубо, тъй като дори не предоставя валута на играта.
Играта е закачена по средата на изтегляне. Екипажът е на къпането, излиза от пещерата и се връща към оригиналния плаж, но различен. ...но нещото няма да се зареди. Толкова похарчих повече пари, отколкото искам да говоря, разочарован, че не мога да изтегля и да продължа оттам, откъдето спрях.
Твърде много съвпадащи игри и данните ми постоянно липсват, така че трябва да повторя цялата игра отново и това ме вбесява
Обичах тази игра, докато стигнах до края. Всички никога не сте продължили играта, както трябваше. Когато реших да преинсталирам, не можах да накарам стария си акаунт да се отвори. Толкова тъжно. Деинсталиран отново завинаги!
Много интересна игра, но не отива по-далеч от мястото, където Тили се опитва да стигне до самолета, който се разби във вулканична лава, моля, помогнете ми, трябва да завърша играта
Мини игрите са невероятно трудни. По този начин деинсталирах играта на първо място. Иначе страхотна игра. Но се ядосвам, защото са трудни мини игрите.
Наистина се наслаждавах на играта в началото и бих искал да дам 5 звезди. Но след един ден играех онази глупава игра, която се нуждаеше от бустери повече от основната игра. Ако исках да играя такива игри, така че не инсталирах оцелелите.
Играта е пристрастяваща, просто искам да има повече начини да получите диаманти, освен да ги купите.