(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game koduoja neribotus žetonus
Feb 11, 2022 9:03:14 GMT
Post by planysoclene on Feb 11, 2022 9:03:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotus žetonus ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Vaikystėje žaidžiau tokį žaidimą tinklalapyje pavadinimu „Armor Games“, ir tai tikrai yra nutildyta versija. AI galėtų būti daug geresnis, nes aš tiesiog įveikiau daugiau nei 50 misijų, tikrai nesistengdamas.
Turiu pasakyti, kad tai nepaprastai lengva.. tai buvo nusivylimas.. Man patinka sena grafika.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ยุทธศาสตร์ wbeb
Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išsiųsti šlamštą pirmiesiems vaikinams ir žinoti, kaip naudoti artileriją, kad įveiktumėte žaidimą. Jau nekalbant apie bandymą samdyti kitus padalinius iš esmės neįmanoma neišleidžiant pinigų.
Tai buvo 4, bet dabar jis visai neprasideda ir lieka įkėlimo ekrane
Kokia kitų vienetų prasmė, kai tobulinate savo pagrindinį pėstininką ir siunčiate jiems šlamštą, kaip jūs laimite, nes vienintelė pergalės sąlyga yra patekti į kitą pusę? CPU negali neatsilikti nuo jūsų paties įrenginio gamybos, todėl šis žaidimas yra pernelyg lengvas.
Tinkamas žaidimo ciklas, nors akivaizdus progreso sulėtėjimas, skatinantis pirkti monetas (tikrus pinigus). Sumokėkite 2 USD, kad pašalintumėte skelbimus, bet bet kokia provokacija leisti tikrus pinigus po to atrodo gobšus, bent jau žaidžiant neprisijungus. Kelių žaidėjų režimas gali būti įdomus, bet šiuo metu jis yra griežtai neprisijungęs. Be to, godumas galėtų būti atleistas, jei būtų atliktas tyrimas ir į žaidimą būtų įtrauktos istorinės kovos.
Fantastiškas žaidimas paprastas ir priklausomybę sukeliantis pikselių grafikas yra geras, pridėkite dar kelis simbolius už mažą kainą
Puikus žaidimas, aš myliu armijos žaidimus, tai kol kas geriausias žaidimas, atnaujinkite žaidimą ir leiskite savo kūrėjams pailsėti vieną dieną, o šis žaidimas turi turėti daugiau nuo 1 ir 2 karų. Geros dienos.
War Troops 1917: Strateška igra 1. svetovne vojne Strateške igre sqp
Tai geras žaidimas, bet po to, kai pasamdėte žaliąjį baką, šis žaidimas nebebus sudėtingas. Aš ką tik įdėjau 1 žalią tanką ir šlamšto pagrindinį kareivį ir gavau ez laimėti.
Šis žaidimas yra labai geras ir super nuostabus. Ir tai labai patogu vartotojui. Super kietas. Nuostabi grafika. Man patinka šis žaidimas. Šis žaidimas yra tikrai įdomus ir labai paprastas žaisti. Tai labai beprotiška. Labiausiai tai geras žaidimas
Atnaujinimo kaina yra tiesiog kvaila. Per vieną misiją gaunu tik keletą monetų, o atnaujinimai kainuoja per daug. Vienam atnaujinimui reikia 2–3 misijų (ir vis dar didėja nuo 3 iki daugiau), kad gautumėte pakankamai monetų atnaujinimui. Tiesiog norėdami gauti atnaujinimą; ir šiame žaidime atnaujinimas yra labai svarbus, priešas po misijų tampa kvailai stipresnis, o mano kariai jautėsi kaip kažkokie kvailiai. Geriausias paveikslas yra Talibanas prieš USMC, bet mes esame Talibanas😕
Šiukšlė, visiška šiukšlė. Žaidžiau du lygius iš eilės, kur priešo kariuomenė net nepasirodė, tiesiog žygiavau tiesiai į jų vėliavą. Atnaujinti vienetai yra juokingai brangūs, o norint atrakinti prireiktų tiek daug lygių, bet tai visai neblogas žaidimas.
pusė žaidimo užrakinta už mokamos sienos. Jūs gaunate pakankamai pinigų iš skelbimų šlamšto, nebūkite godūs.
Gera idėja, bet kiekvieną žaidimo lygį galima laimėti išsiunčiant šlamštą pagrindinei komandai, todėl nėra prasmės bandyti jokių strategijų.
Tai nėra "strateginis žaidimas", specializuoti vienetai yra tokie patys arba net silpnesni, jūs tiesiog siunčiate šlamštą kareiviams ir naudojate savo sugebėjimus po 20 lygių, tai tampa labai pasikartojanti. Kartais jums reikia palaukti minutę, kad jūsų gebėjimas pasikrautų, kad pakiltų 1 trensu, jei kas nors yra tranšėjoje, jums reikia turėti 2 kartus daugiau žmonių, kad jį nužudytumėte
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Estrategia Estrategia yyn
Tai smagu, bet dirbtiniam intelektui ir balansavimui reikia daugiau padirbėti. Pirmuosius 20-25 lygius galima įveikti tiesiog išneršus vieną įprastą pėstininką ir jie pasieks kitą pusę prieš išneršiant vienam priešui. Be to, visi vienetai, išskyrus tanką ir įprastus pėstininkus, yra nenaudingi. Daugumos vienetų įsigijimo kaina yra juokinga, nes negausite pakankamai pinigų pėstininkams su granatomis, šautuvui, šautuvui, šarvuotam automobiliui, minoms ar bombonešiui, net jei sutaupėte kiekvieną monetą, kurią gavote kampanijos metu.
Per daug skelbimų, užtrunka daug amžių, kol uždirbate monetas, ir per daug lengva.
žaidimas galėjo būti lengvas 5 žvaigždučių, bet robotams neturėtų būti leista naudoti lėktuvus. Sukuriu kariuomenę, tada įeina 1 lėktuvas ir jį nušluosto kaip nieko, aš turiu praleisti 30 minučių kiekviename lygyje ir gaunu 30 monetų ar mažiau per raundą, todėl net negaliu pasiekti žaidimo personažų lygio, kad laimėtum.
Puikus zaidimas. Įvertinta už nemokamus pinigus lmfao
Iš pradžių parašiau ilgesnę apžvalgą apie šį žaidimą, bet čia yra trumpoji versija: tai daug geresnio „Flash“ žaidimo „Warfare 1917“ išmušimas, išskyrus daug prastesnį ir su žiauriomis mikrotransakcijomis. Atrodo, kad jie sukūrė pinigų gavimo schemą prieš sukūrę žaidimą, o sukūrę žaidimą turiu galvoje prastai perkeltą esamą „flash“ žaidimą. Siekiant sugriauti bet kokį plagiato abejonių šešėlį, mūšio atmosferos garsas tiesiog išplėštas iš 1917 m. karo. tl;dr: ripoff
Apskritai, tai labai amerikietiškas požiūris į Pirmąjį pasaulinį karą, aš norėčiau pamatyti daugiau I pasaulinio karo istorinių detalių, tikslių uniformų, tikslių ginklų, galimybės pasirinkti puses, siužetą ir tt...iš esmės tai tik visų kitų mobiliųjų „strateginių“ RPG žaidimų atkūrimas, galbūt žaidimo atnaujinimas ar atnaujinimas galėtų jums padėti ir pridėti aukščiau išvardintus prie žaidimo, jam reikia ev4 rolls Royce a7v pickelhaubes stahlhelms scenery Brodie helms prancūzų kareiviai Zeppelin's ir dar daugiau
Šį žaidimą įdiegiau nostalgijai, nes jis man primena seną „flash“ žaidimą. Taip pat mane sužavėjo tai, kad keliose apžvalgose skundėsi sunkumais ir labai mažomis operacijomis. Trumpai tariant, žaidimas yra... geras. Tai pakankamai smagu trumpomis serijomis. Kalbant apie sunkumus, aš pasakysiu, kad taip nėra. Anksti puoliau atrakinti tanko dalinį ir sutelkiau dėmesį į jo, šaulių ir galių tobulinimą. Žaidžiau kiekvieną laisvą lygį. Tankai sumenkina žaidimą; AI nenaudoja jų prieš jus ir nepanaudoja gebėjimų pakankamai gerai
Kelias į daugybę skelbimų. Esu už tai, kad skelbimai palaikytų kūrėjus, kai jie yra pabarstomi arba pridedamas atlygis, bet po kiekvieno lygio arba paleidimo iš naujo yra skelbimas, ir dažnai tai yra skelbimai, kurių negalite praleisti. Žaidimas yra įdomus, bet skelbimai jį nužudė.
Cats & Dogs 3D Fritidsspill upoi
TIKRAS APŽVALGA! LAIKO ŠVAISTYMAS. mokėkite užblokuotoms kariuomenėms, mokėkite už sieną, 12 valandų laukimo laikas naujam lygiui arba duok man pinigų dabar. Lygiai yra per lengvi, todėl kas 2 minutes gaunate skelbimą arba suteikite mums 0,99 mokamų sienų progresą ir atnaujinimus. Žemės nešvarumų programos kūrėjas. NEPAREMI.
Kurį laiką buvo smagu, tada jis kartojasi ir už atnaujinimus gaunamas mažesnis atlygis. Laukti, kol atsidarys kita dalis, beprasmiška. Tai vienkartinis žaidimas.
Man patinka žaidimas. Tačiau AI po 13 lygio yra TAIP nesąžiningai subalansuotas. Tai mane siutina. 1 priešo būrys neturėtų išnaikinti 3 mano, pralaimėdamas 1–3. Tai taip nesąžininga, kad beveik neįmanoma žaisti
Didžiausias dalykas, kuris mane trikdo, yra tai, kad esu priverstas laukti išorinio ryšio. laiko tarpas, kol galėsiu žaisti naują žemėlapį. Antrasis trūkumas yra tai, kad per ilgai užtrunka atnaujinti savo karius ir per ilgai, kad būtų pasiektas aukštesnis reitingas. Be to, tai geras žaidimas 3/5
Labai greitai pasikartoja, nes užtrunka labai ilgai, kol gauname 1 naują personažą neišleidžiant 10 svarų sterlingų
Žaidimas yra gana įdomus ir primena senus „flash“ žaidimus, tačiau su nauju blogiu: „Paywalls“. Kūrėjai tai padarė taip, kad galėtumėte žaisti tik kelis lygius, kol būsite priversti laukti 12 valandų arba sumokėti 300 monetų. Beveik po kiekvieno lygio yra ilgų skelbimų, o žaidimo mechanika yra šlifuota. Kaip galite paimti nuostabią žaidimo koncepciją ir ją sugadinti? Lengvai, būdamas godus
pažodžiui, vienas iš šlykščiausių bokštų gynybos žaidimų, kurį kada nors žaidžiau, tai vos net 1917 m. Visi bokštai neturi jokios prasmės, jie vos ką nors jums paaiškina, o be to, pasiekti aukštesnį lygį yra taip pat sunku, kaip ir bet kuris kitas prastai pagamintas žaidimas. nerekomenduočiau ištrinti po trijų dienų ir tiek laiko tiesiogine prasme užtrukau, kol pasiekiau 15 lygį ir pakėliau savo vyrus į pagrįstą lygį.
Tai tikrai geras žaidimas. tikrai rekomenduoju atsisiųsti šį žaidimą. Tbh man nepatinka joks žaidimas, bet jis tikrai geras. Tai mano asmeninis mėgstamiausias po pubg. Jums visai nenuobodu. Tai visiškai be reklamos. man tikrai patiko
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game حکمت عملی krbc
Geras žaidimo būdas, bet reklamos yra visos. Vienišas. Apvalus. Tai per daug, ir jie tiesiog tai daro, kad sumokėtumėte pinigus už reklamą.